fredag 10. august 2012

Sommerens strikkeprosjekt

Enkel jakke

Selvom jeg har strikket i mange år har jeg aldri våget meg på så mange store prosjekter. I sommer har jeg strikket min første jakke. Minimeta var den heldige mottaker av en enkel jakke fra Pickles, som hun valgte marihøneknapper til. De søte små knappene gjorde jakken ekstra fin.Jakken er strikket i bomull og alpakka. Den er utrolig mjuk og passer godt til sensommeren. Hva har du strikket i sommer?

Foto: Metaingrid

4 kommentarer:

 1. Jeg har ikke strikket særlig mye, men du har vært kjempeflink! Jeg gleder meg til å se jakken på et geriljamøte i nærmeste framtid. Den er jo helt nydelig!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha Ingunn! Den var virkelig enkel å strikke, så nå har jeg fått blod på tann og har tenkt å kaste meg ut i flere prosjekter snart. Når passer det best for deg å ha geriljamøter til høsten? Det er hyggelig hvis det passer for flest mulig og midttimen er ikke nødvendigvis det beste tidspunktet.

   Slett
 2. Hei Ingunn og Ingrid! Jeg har strikket en Arne&Carlosdukke :)Holder på med kjolen, den blir veldig søt. Jeg skulle gjerne kommet på strikkgerilja hos dere!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, gjør det Siv Marit! Det er alltid koselig å få deg på besøk!

   Slett